Вхід
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2017 » Ноябрь » 2 » Тиждень професійної майстерності харчового напрямку у ДНЗ "Буцький ППЛ"
15:38
Тиждень професійної майстерності харчового напрямку у ДНЗ "Буцький ППЛ"

     Проведення тижнів професій харчового напрямку є ефективною формою позакласної роботи, основною метою проведення яких є виховання любові до професій харчового напрямку, активізація пізнавальної діяльності та поглиблення знань учнів, покращення засвоєння навчальної програми.

     Для реалізації даної мети з 23 по 27 жовтня 2017 року у ДНЗ "Буцький політехнічний професійний ліцей" проведено Тиждень професій харчового напрямку.

     У рамках тижня було проведено низку тематичних заходів: конкурс постерів на тему «Робітнича професія - платформа кар’єрного росту», виставка літератури  «У світі кулінарії», екскурсія  в кафе «Шоколад», виховна година у формі конкурсно-розважальної програми «Кухарі і Кухарочки», благодійна виставка-ярмарок для людей похилого віку та дітей інвалідів, бліц-шоу «Вишукані страви Японії», кулінарний флешмоб на тему «Нема краще господаря і господині, як у нас на Україні», інформаційна година «Раціональне харчування», олімпіада зі спеціальних дисциплін по професії «Кухар» та «Пекар», фестиваль вареників «Гостинний двір».

  • Поставленої мети досягнуто: учні в цікавій інтерактивній формі поглибили свої знання та удосконалили навички з професії, яку здобувають, - розповідають працівники ДНЗ "Буцький ППЛ".
Переглядів: 28 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Черкаська обласна державна адміністрація © 2017