Вхід
Статистика
Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0
Головна » 2018 » Январь » 31 » Презентація сиру, майстер-класи та розробки студентів: день відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій
14:43
Презентація сиру, майстер-класи та розробки студентів: день відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій

     27 січня у Смілянському коледжі харчових технологій відбувся День відкритих дверей, на який з’їхалися батьки з дітьми з усіх куточків Черкаської області. Потенційні абітурієнти ознайомились з експозиціями кожної спеціальності.

     Директор коледжу Олександр Хоменко ознайомив гостей з історією закладу освіти, традиціями, базами практик та можливим працевлаштуванням.

     Студенти випускних груп розповіли про особливості своєї спеціальності, перспективи подальшого навчання за скороченим терміном у НУХТ та у Смілянській філії Національного університету харчових технологій.

     Під час екскурсії абітурієнтам була запропонована насичена програма: участь у майстер-класі» з 3D моделювання з інтегруванням його на системи ЧПК для виготовлення деталей, яку провели студенти відділення «Галузеве машинобудування; спостереження за демонстрацією технології швидкого створення програмних продуктів засобами візуального середовища.

     Ознайомились абітурієнти і з розробками, виготовленими студентами спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології».

     Захоплення у абітурієнтів викликала участь у театралізованій презентації сиру, яку організували студенти спеціальностей «Маркетинг» та Менеджмент». Майбутнім студентам також запропонували продегустувати продукт.

     На завершення екскурсії абітурієнти з батьками пригощалися кондитерськими виробами, які власноруч під час лабораторних занять були виготовленні студентами спеціальності «Харчові технології».

Інформує Прес-центр СКХТ

Переглядів: 36 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Черкаська обласна державна адміністрація © 2018