Вхід
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2017 » Октябрь » 23 » Нові партнери Уманського НУС в харчовій та переробній промисловості
13:17
Нові партнери Уманського НУС в харчовій та переробній промисловості

     18 жовтня в конференц-залі Уманського національного університету садівництва відбулася зустріч професорсько-викладацького складу університету з представниками компанії «Бухер» та корпорації «VOG Products».

     На зустрічі були присутні високоповажні гості: академік Національної академії аграрних наук, директор Інституту стратегічних оцінок Павло Гайдуцький, доктор технічних наук, керівник компанії «Бухер Уніпектин АГ» Гармут Гаферланд, президент корпорації «VOG Products» Франц Вареско, представник компанії «Бухер» в Україні, Білорусі, Молдові і на Кавказі Григорій Кафльовський.

     Зустріч розпочала ректор університету Олена Непочатенко, яка розповіла про університет, інтереси та можливості співпраці з іноземними партнерами. У своїй доповіді вона зазначила, що пріоритетним напрямом розвитку університету є впровадження високоінтенсивних технологій та досягнень сучасної світової науки у садівництво.

     Гармут Гаферланд, який також є співзасновником «Світової асоціації фруктопереробників», розповів про свою компанію та окреслив перспективи співпраці з університетом.

     Франц Вареско розповів про свій шлях професійного зростання від фермера до президента найбільшого в Європі кооперативу «VOG» з чисельністю 13 500 фермерів.

     Як зазначили представники провідних компаній, студенти, які навчаються в Уманському НУС, користуються величезним попитом та є конкурентоспроможними як на українському так і європейському ринку праці, оскільки вони вивчають всі технологічні процеси від посадки саджанця до переробки фруктів на сік.

     У ході зустрічі визначено основні напрями співпраці з Уманським НУС, а саме: проведення науково-практичних конференції з науковцями та дослідниками у вирощуванні нових сортів яблук; організація практичного навчання студентів УНУС в Італії та проходження ними практики на час обрізки дерев; проходження навчання та практика студентів і викладачів на підприємствах компаній на посадах технологів, лаборантів, інженерів та механіків харчової промисловості.

 

Інформує прес-центр Уманського НУС

Переглядів: 21 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Черкаська обласна державна адміністрація © 2017